Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

PUFFA HOSTEL WARSZAWA CENTRUM - wyśpisz się wygodnie !

Adres obiektu Solec 50, 00-382 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Edyta
Dodano: 2014-03-09
Pobyt od: 2014-03-05 do 2014-03-06
 
 
   

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, idealna lokalizacja. Zdecydowanie polecam!


 
 

Jola i Andrzej
Dodano: 2013-11-17
Pobyt od: 2013-10-13 do 2013-10-14
 
 
   

super lokalizacja, bardzo miła obsługa, ciekawy wystrój pokojów, na pewno tam wrócimy - liczymy na częste promocje dla stałych bywalców


 
 

Magda
Dodano: 2013-06-27
Pobyt od: 2013-05-24 do 2013-05-26
 
 
   

pobyt w puffie zaliczamy do jednych z najbardziej udanych wyjazdów do Warszawy. Świetna lokalizacja, blisko do Kopernika oraz do starówki. Pokoje czyste ładnie urządzone. Łazienki mimo że małe to czyste. Internet w obiekcie jest dodatkowym plusem.Panie tam pracujące baardzo pomocne i miłe. Fajne jest też to że po wyjeździe można zostawić bagaż. Miłym zaskoczeniem są śniadania,które są serwowane do pokoi. miejsce jak najbardziej polecam, pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem.


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Z zagranicznym wyjazdem wiąże się wiele przygotowań, bieganiny i stresu. Nasza lista szybko przypomni, co jeszcze powinieneś załatwić.

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

W 2018 będzie kilka okazji, by przedłużyć wypoczynek, korzystając z przysługujących dni wolnych w okolicach świąt.

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Choć Boże Narodzenie wywodzi się z chrześcijaństwa, tradycje bożonarodzeniowe na świecie są różne. Jak święta spędzają Czesi, Niemcy czy Szwedzi?

Prawa pasażera linii lotniczych

Prawa pasażera linii lotniczych

Na lotnisku zdarzają się nieprzyjemne niespodzianki: opóźnienie albo odwołanie lotu, zniszczenie bagażu czy jego całkowite zagubienie.

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie